MIS AMORES

MIS AMORES Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 19 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mis Amores. Meer weten? Ontdek meer

6 feb 2022 om 16:11 Prijs kwaliteit slecht
30 jan 2022 om 20:51 The taste of the food was good, that's why 2 stars. But there is a lot to improve: the main course was really small and costly; it said seasonal vegetables but I couldn't detect any vegetables to be fair; it was cold and I waited 1.5 hours.
29 jan 2022 om 22:12 Eten is betaald en niet bezorgd
23 jan 2022 om 22:29 19€ for a greasy tortilla with no meat. Fair price would have been 6€.
19 dec 2021 om 15:33 Amazing Mexican food!
17 dec 2021 om 20:10 Eten was best prima maar prijs/kwantiteit verhouding niet in balans want we moesten daarna nog friet bakken om de buik te vullen
4 dec 2021 om 18:09 Lekker, maar niet wat we besteld hadden! Rund ipv pulled pork. De bezorging duurde ook langer dan een uur. Jammer, als ik hier naar het restaurant ga, is de service en het eten altijd super.
2 dec 2021 om 20:21 Heerlijke burrito met saus!
16 okt 2021 om 17:59 Ik ben niet vaak teleurgesteld, maar jezus christus... - Teveel koriander - Burrito kwam koud aan - Stuk plastic kaas erop Gewoon alles behalve lekker. Nooit meer voor mij...
11 sep 2021 om 20:01 Great burrito
11 sep 2021 om 10:28 Super lekker eten, heerlijk tortillas!!
3 sep 2021 om 22:16 tja, incl bezorgkosten € 15,- betaald, het was koud en veel te duur voor een burrito. En de koriander te overheersend aanwezig. Niet voor herhaling vatbaar.